Ny ölprovning  på Bishop!

2022-01-19

Den 19 januari är vi åter på plats för en eftrelängtad repris på Sjökullens ölprovningsbricka på Bishop. Ni får prova tre av Sjökullens nya fantastiska öl till ett förmånligt pris. Givetvis serverade som sig bör...direkt från fatet.


Ps. Möjligtvis slinker det just denna kväll med nån hemlig nyhet som inte finns på provmenyn... Hör efter i baren... om du vågar...😎

Förberedelser inför ölprovning på Bishop

2021-09-13

Den 29 september är det premiär för Sjökullens ölprovningsbrickor på Bishop. Ni får prova tre av Sjökullens fantastiska öl till ett förmånligt pris. Bättre kan det inte bli! Givetvis serverade som sig bör...direkt från fatet.

Första hålet i första brickan...

Provbrickor redo för leveranas

Många hål följde på det första...

Högsta vinsten... Triss i Sjökullens!

Bryggning på Sjökullen

2021-09-11

Receptet till vår Vintervärmare  är intrimmat och redo.  I helgen var det således dags att brygga vår nya öl på det stora bryggverket. Det blev varken IPA eller Stout denna gång, utan en Bitter... eller nja.. Vi kunde inte riktigt hålla oss ifrån att pigga upp denna klassiska engelska ölstil men en rejäl dos av amerikansk humle... Så det blir en New World Bitter som hjälper oss att hålla kylan stången i vinter.

Mattias gör det han gör bäst!

Johan försöker se ut som att han vet vad han gör...

En perfekt maltbädd är en vacker syn för en bryggare.

Andreas prövar en modepose i trappan...