Provningar

Från och med maj 2023 kommer vi kunna erbjuda Guidad provning på bryggeriet. Det kommer finnas två olika varianter. En Taproom variant och en privat variant.


Taproom Denna variant kommer vara på fasta datum, som ni kan se här på hemsidan eller på facebook. Där kommer en provbricka kosta 125 kr, för tre provsmakningsglas på 15 cl. Man kan givetvis köpa flera brickor, men vi kan inte servera större öl än 15 cl och max 8 provglas totalt per person. Detta på grund av svensklagstiftning. Till detta kommer man kunna köpa tilltugg. Det finns 32 platser i lokalen, så det är först till kvarn som gäller.

Den privata varianten innefattar en rundvandring i bryggeriet (som är ett microbryggeri), en kort berättelse om oss och lite om hur man brygger öl. Det ingår också en provbricka med tre provsmaker av våra öl. Man kan givetvis köpa fler brickor, men vi kan inte serbera större öl än 15 cl och max 8 provglas per person.  Detta på grund av svensk-lagstiftning. Denna variant kostar 3500 kr och är beräknad på 10 personer. Är man färre kostar det 3500 kr ändå. Är man fler kostar varje extra person 350 kr. Tilltug ingår i priset. Samma som på Taproom kan vi bara servera öl på 15 cl.

För att boka eller ställa frågor kontakta oss gärna här på hemsidan eller på våran facebooksida.